NL | EN

Onze vacatures in de bouw in de provincie Gelderland

Erkend leerbedrijf metaalindustrie

Prettig werk

Wij hebben verschillende vacatures in de bouw voor metaalbewerking openstaan in de regio Gelderland, waaronder in Brakel en Gorinchem. Bij Van der Zalm Metaalindustrie B.V. geloven we dat iedereen beter presteert in een fijne en veilige werkomgeving. Daar kunnen onze medewerkers zeker over meepraten. In ons bedrijf wordt altijd hard gewerkt, maar dan wel in een prettige, collegiale sfeer. Bovendien ben je hier als vakman- of vrouw elke dag bezig met mooie, uitdagende projecten en krijg je genoeg mogelijkheden om je via verschillende opleidings- en certificeringstrajecten verder te ontwikkelen.

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste gemotiveerde werknemers. Bekijk onderstaand de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar  jos@vanderzalmbv.nl.

Erkend leerbedrijf

Onze vacatures in de bouw voor bbl’er of stagiair(e)

Zie je jouw toekomst in de metaal?

Wij zijn een erkend leerbedrijf in de metaalindustrie dat altijd op zoek is naar nieuwe werkkrachten voor de machinebouw. We leiden mensen op voor een prachtig vak en werken hiervoor samen met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven om jou verder te doen groeien in de metaalsector. Heb jij interesse in onze vacatures in de bouw en wil je graag dit werk combineren met een opleiding? Kies dan voor een bbl-traject. Ook als je een stageplek zoekt tijdens je bol- of vmbo-opleiding zijn onze vacatures in de bouw ideaal voor jou om meer te leren over metaalbewerking. Wij nemen je graag op in ons team!

Een vacature die bij jou past

Als bbl’er of stagiair(e) kom je bij ons in een enthousiast team van collega’s. Kies je voor onze lasvacature, dan ga je werken constructies voor de grond-, weg- en waterbouw, scheepsbouw, offshore en machinebouw. Ook de vacature voor constructiebankwerker bied je de kans om al deze fijne werkzaamheden uit te voeren. Ligt jouw passie meer in het engineeren/tekenen van projecten? Dan vind je bij ons vacatures in de bouw voor Technicus Engineer of tekenaar/constructeur. Samen met een enthousiast team leer je om een project verder uit te werken en te begeleiden. Zo kan je ‘jouw’ grote of kleine staalconstructie zien uitgroeien tot het eindresultaat in de werkplaats. Als bbl’er krijg je vanaf je de eerste werkdag direct een salaris. Eén dag in de week ga je nog naar school. Je salaris wordt dan gewoon doorbetaald! Als stagiair(e) ontvang je bij ons een stagevergoeding! Wat we van jou vragen is enthousiasme én de wil om het vak te leren! Wij zullen ervoor zorgen dat alles goed voor je wordt geregeld en je met veel plezier naar je werk/stage gaat.

BEKIJK HIERONDER ONZE SFEERIMPRESSIE

Breng jouw stage bij ons door en solliciteer direct

Lijken onze vacatures in de bouw, zoals de vacature voor staalconstructie, helemaal iets voor jou? Wacht dan niet langer en breng je vmbo-stage bij ons door en leer meer over metaalbewerking. Wie weet kom je na opleiding bij ons langs om de vacature voor werkvoorbereider in te vullen. Bel ons zeker op het nummer of stuur een e-mail naar je kandidaat om hem of haar voor te stellen voor een van onze vacatures in de bouw nabij Zaltbommel.

BBL-er of stagiair(e)?

Kijk hieronder voor alle beschikbare BBL- en BOLstage vacatures.