NL | EN

Metaalbedrijf met gecertificeerde kwaliteit en veiligheid

Veelzijdig en verantwoord in volumineuze staalconstructies

Bij met name de grote projecten draait het niet alleen om tonnen en meters, maar ook om de wijze waarop de staalconstructies worden geproduceerd. Samenwerking en respect zijn daarbij voor ons heel belangrijk. Samenwerking met onze partners en onze opdrachtgevers. En respect voor elkaar en voor de planeet.

Sterk netwerk voor coaten, transport en hijswerkzaamheden

Voor bepaalde schakels in een project kunnen wij altijd een beroep doen op betrouwbare en professionele partners. Deze bedrijven schakelen wij in voor bijvoorbeeld het coaten van uw staalconstructie, speciale transporten of hijswerkzaamheden op locatie. Eén ding is zeker: het zijn mensen voor wie wij altijd garant kunnen staan.

Maatschappelijk verantwoord: voor ons vanzelfsprekend

Respectvol samenwerken is van meet af aan één van onze kernwaarden geweest. Alleen zo konden we groeien. Samen met onze opdrachtgevers en samen met onze medewerkers die zich dag in dag uit maximaal inzetten. Omdat wij ook respect hebben voor onze planeet, kiezen wij altijd voor de meest duurzame manieren van werken.

Kwaliteit in staal: zwart op wit

Kwaliteit is een begrip dat in de laatste decennia steeds beter meetbaar is geworden. Net als veilig en verantwoord werken. Diverse certificeringen bewijzen dat onze mensen op een veilige, gezonde en professionele manier hun werk doen:

  • EN1090 t/m EXC 4
  • ISO 3834 – 2
  • EN10204
  • ISO 9001
  • VCA ** 2008/5.1

Certificeringen