NL | EN

Breed in staalconstructies

VAN BORDES TOT BRUG

Sinds 1993 produceren wij met ons enthousiaste team vanaf een centrale locatie in Gelderland een breed scala aan hoogwaardige staalconstructies. In onze riante productiehallen maken wij onder meer aanmeersteigers, pontons, bruggen, brugdelen, constructies met hydrauliek, onderdelen voor scheepsbouw, constructies voor de machinebouw, bordessen, geleiders, doorvoeringen, trappen, noem maar op. Van klein tot steeds groter: als het gaat om afmetingen en gewichten staan wij in onze kracht!

Voor grond-, weg- en waterbouw, scheepsbouw, offshore en industrie

Onze aanpak spreekt steeds meer opdrachtgevers aan: aannemers, architecten en anderen in met name de grond-, weg- en waterbouw, scheepsbouw, offshore en industrie. Zij waarderen het complete dienstenpakket, de leveringsbetrouwbaarheid, de kwaliteit, de creativiteit, de no-nonsense mentaliteit én het feit dat wij altijd met onze opdrachtgevers meedenken.

Meer dan groot alleen

Diezelfde voordelen ervaren overigens ook de opdrachtgevers die ons voor kleinere constructies inschakelen, zoals bordessen en trappen. Iedereen kan rekenen op de maximale inzet en het beste resultaat.