NL | EN

Erkend leerbedrijf

Van der Zalm
Metaalindustrie B.V.
in Brakel (Gld) bestaat sinds 1993 en is een solide staalconstructiebedrijf werkzaam in de Grond- Weg- en Waterbouw, Industrie, Scheepsbouw en Offshore. Van der Zalm is een nononsense bedrijf en heeft een reputatie opgebouwd als flexibele en betrouwbare leverancier voor haar klanten.

Allround lasser – BBL

Wat ga je doen?

Onder begeleiding van een praktijkopleider ontdek je bij ons het lassersvak. Je leert verschillende staalsoorten te onderscheiden, diverse lasmethodes en lasposities toepassen, lasdraad herkennen én je krijgt de kans om te werken met verschillende lasapparaten. Er zal veel aandacht zijn voor alle veiligheidstoepassingen, zodat je ook veilig leert werken. Dit alles samen met toffe collega’s die het leuk vinden om jou van alles te leren!

In onze riante productiehallen maken we met de modernste machines staalconstructies voor grond-, weg- en waterbouw, scheepsbouw, offshore en machinebouw. Denk daarbij aan aanmeersteigers, pontons, bruggen, brugdelen, constructies met hydrauliek, onderdelen voor scheepsbouw, constructies voor de machinebouw, bordessen, geleiders, doorvoeringen, trappen etc.

Bij Van der Zalm krijg je alle kans om jezelf verder te ontwikkelen in jouw vak!

Wij vragen:

De wil om het vak te leren is het allerbelangrijkst! Dan kun je stap voor stap ver komen! Wij begeleiden je graag daarin!

Wij bieden:

We bieden je een veilige werkomgeving, doorgroeimogelijkheden, personeelsuitjes, een hecht team, vrijdagmiddag-borrels en kans op een vaste aanstelling!

Ook bieden we je de mogelijkheid om te werken aan een eigen project. Je kunt kiezen uit een aantal te gekke werkstukken die je helemaal zelf gaat maken en die je ook nog eens mee naar huis kunt nemen als je deze af hebt!

Nieuwsgierig naar wat je – naast je eigen project – ook gaat maken bij Van der Zalm Metaalindustrie? Bekijk dan hier onze video speciaal voor BBL-ers en stagiair(e)s

Interesse?

Bel ons op telefoonnummer 0418 670903 en vraag naar Jos Krijnen of mail naar jos@vanderzalm.nl. Wil je liever eerst ons bedrijf komen bekijken voor een nog betere indruk? Ook dat kan! Neem dan contact op voor het maken van een afspraak voor een rondleiding. Samen kijken we dan naar de bij jou passende mogelijkheden binnen ons bedrijf!