NL | EN

Erkend leerbedrijf

Van der Zalm
Metaalindustrie B.V.
in Brakel (Gld) bestaat sinds 1993 en is een solide staalconstructiebedrijf werkzaam in de Grond- Weg- en Waterbouw, Industrie, Scheepsbouw en Offshore. Van der Zalm is een nononsense bedrijf en heeft een reputatie opgebouwd als flexibele en betrouwbare leverancier voor haar klanten.

Technicus engineering – BBL/BOL

Wat ga je doen?

Bij ons ga je deel uitmaken van een enthousiast team en werk je aan nieuwe en doorlopende opdrachten. Je denkt en ontwerpt mee, begeleidt het maakproces en ziet zo ‘jouw’ project uitgroeien tot het eindresultaat in de werkplaats. Je maakt bij ons kennis met de vele aspecten binnen het vak van technicus Engineering!

Bij Van der Zalm krijg je alle kans om jezelf verder te ontwikkelen in jouw vak!

Wij vragen:

De wil om het vak te leren is het allerbelangrijkst! Dan kun je stap voor stap ver komen! Wij begeleiden je graag daarin!

Wij bieden:

We bieden je een veilige werkomgeving, doorgroeimogelijkheden, personeelsuitjes, een hecht team, vrijdagmiddag-borrels en kans op een vaste aanstelling!

Nieuwsgierig naar wat je – naast je eigen project – ook gaat maken bij Van der Zalm Metaalindustrie? Bekijk dan hier onze video speciaal voor BBL-ers en stagiair(e)s

Interesse?

Bel ons op telefoonnummer 0418 670903 en vraag naar Jos Krijnen of mail naar jos@vanderzalm.nl. Wil je liever eerst ons bedrijf komen bekijken voor een nog betere indruk? Ook dat kan! Neem dan contact op voor het maken van een afspraak voor een rondleiding. Samen kijken we dan naar de bij jou passende mogelijkheden binnen ons bedrijf!