NL | EN

Vacatures in de staalconstructie in de provincie Gelderland

VAN BORDES TOT BRUG

  • Gecertificeerde medewerkers
  • Professioneel machinepark
  • Leerrijke stageplaatsen

Wij hebben verschillende vacatures in de staalconstructie voor wie wil werken in omgeving van Gorinchem, gelegen in Zuid-Holland en dicht bij Noord-Brabant en Gelderland. Als staalconstructeur is staalbouw jouw specialiteit. Je gaat elke dag aan de slag met staal. Van het ontwerpen tot het produceren en soms zelfs de montage van staalconstructies. Bij Van der Zalm Metaalindustrie B.V. staan kwaliteit, veiligheid en milieu centraal.

Heb je interesse in deze vacature?

Neem dan nu contact op!

Wat verwachten wij van jou bij onze vacatures in de staalconstructie?

Kan jij goed overweg met alles wat metaal is? Dan is een job in de staalindustrie misschien wel iets voor jou. We sommen even op wat we van jou verwachten als staalconstructeur:

  • Je hebt een scherp en analytisch brein en bent goed in wiskunde.
  • Je werkt graag samen in een team, maar kan ook zelf jouw mannetje staan.
  • Je hebt oog voor detail en bent heel nauwkeurig.

Wij voeren constructies uit van a tot z. Je kan bij ons terechtkomen in de machinebouw als je wilt bijdragen aan het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van machines voor onze projecten. Hou jij je liever bezig met de productie van verschillende constructies voor klanten? Dan ben je misschien wel de uitgelezen kandidaat voor onze openstaande lasvacatures. Ben je eerder goed met computers en een goede planner? Dan is de vacature voor werkvoorbereider zeker iets voor jou.

Solliciteer voor een job in de staalconstructie

Bij ons bedrijf in de staalconstructies krijg jij de mogelijkheid om als onderdeel van ons team bij te dragen aan grootschalige projecten voor belangrijke klanten. Jij krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen tot een belangrijke schakel in het constructie- of productieproces van staal. Wij hebben verschillende vacatures in de bouw die zich richten op metaalbewerking. Heb jij een diploma op zak, kom je uit Regio Zaltbommel en herken jij jezelf in deze beschrijving of in een van onze andere vacatures in de staalconstructie? Aarzel dan niet en solliciteer direct door jouw CV en motivatie door te mailen naar jos@vanderzalmbv.nl.