NL | EN

Onze lasvacatures in de provincie Gelderland

VAN BORDES TOT BRUG

  • Gecertificeerde medewerkers
  • Professioneel machinepark
  • Leerrijke stageplaatsen

Bekijk zeker eens onze lasvacatures voor de provincie Gelderland wanneer je woont in Brakel, Gorinchem of komt uit Noord-Brabant. Dan kan je je aanmelden voor een job als lasser bij Van der Zalm Metaalindustrie B.V. Als lasser hou jij je bezig met het lassen van onze verschillende stalen constructies. Dit doe je niet alleen, maar in een team van lassers. Wordt een expert met het lassen van bruggen en tanks, maar ook met offshore producten en verschillende onderdelen van machines.

Heb je interesse in deze vacature?

Neem dan nu contact op!

Wie zoeken wij voor onze lasvacatures?

Ben je op zoek naar vacatures in staalconstructie? Voor onze lasvacatures zijn we op zoek naar iemand die over de juiste vaardigheden beschikt om het team bij te staan in verschillende projecten in de staalconstructie. Wij zijn op zoek naar een collega die:

  • Een opleiding vmbo of mbo in de richting ‘metaal’ heeft afgerond.
  • Kennis heeft van en ervaring heeft met verschillende lastechnieken, bij voorkeur de MIG/MAG lastechniek.
  • Verschillende lascertificaten heeft of bereid is om deze intern te behalen. Bij voorkeur gaat het om een 135/136 of 138 certificaat.
  • Een goed technisch inzicht heeft en enthousiast wordt van alles wat met lassen te maken heeft.

Herken je jezelf niet meteen in de omschrijving van de lasvacatures, maar wil je wel graag werken in de bouwsector? Bekijk dan zeker ook eens onze andere vacatures in de bouw waar metaalbewerking centraal staat.

Wat hebben wij te bieden wanneer je solliciteert voor een vacature?

Als lasser sta je in voor het verbinden van metalen onderdelen. Jij bent dus een belangrijk onderdeel van onze projecten. Voor je solliciteer voor een van onze lasvacatures, is het interessant om te weten wat wij voor jou in de aanbieding hebben:

  • Een fulltime job voor 40 uur in een gemoedelijke en informele werksfeer waar iedereen respectvol omgaat met elkaar en met het milieu.
  • Een marktconform salaris cao voor Metaal en Techniek, aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden en verschillende groei- en opleidingsmogelijkheden.
  • 25 vakantiedagen met daarbovenop nog dertien adv-dagen per jaar.

Solliciteer nu en word onze nieuwe lasser

Bij een job waarin je je bezighoudt met groot en klein constructiewerk, heb jij een grote verantwoordelijkheid als lasser. Herken jij jezelf in deze vacature en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de metaalindustrie? Solliciteer dan vandaag nog voor onze lasvacatures! Stuur jouw CV en motivatie door naar jos@vanderzalmbv.nl. Wie weet word jij onze nieuwe collega! Ook andere vacatures voor constructiebankwerker vind je terug online.