NL | EN

Staalconstructie en de productie hiervan in Noord-Brabant

VAN BORDES TOT BRUG

  • Gecertificeerde medewerkers
  • Professioneel machinepark
  • Leerrijke stageplaatsen

Vooraleer we de staalconstructie bij u plaatsen, gaat er een hele productie bij ons in regio Noord-Brabant aan vooraf. Om ervoor te zorgen dat dit productieproces op een veilige manier verloopt en om de beste resultaten te bekomen, hebben onze medewerkers de nodige certificeringen. Bij Van der Zalm Metaalindustrie B.V. in Brakel nemen we veiligheid en professionaliteit dan ook heel serieus.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem dan nu contact op!

Hoe staalconstructie en een nauwkeurige productie hand in hand gaan

De productie van een staalconstructie draait allemaal om een correcte aanpak en de nodige certificeringen. Bij elk project dat wij uitvoeren, dragen we dan ook de veiligheid van onze medewerkers hoog in het vaandel. Ook als er in publieke ruimtes gewerkt wordt, nemen we de nodige voorzorgen in acht. Op die manier verloopt de productie eveneens zeer vlot en maakt u snel gebruik van het constructiewerk dat we voor u creëren. Wilt u ons inschakelen voor staalconstructie voor de machinebouw? Dan overlopen we graag ons proces vooraleer we van start gaan met de productie van deze staalconstructie.

Contacteer ons voor meer informatie over ons productieproces

Heeft u interesse om ons in te schakelen voor een staalconstructie en wilt u graag eerst meer weten over de productie hiervan? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 418 67 09 03 en we beantwoorden al uw vragen. U kan bijkomende vragen ook steeds achterlaten op ons contactformulier.