Vacature Logistiek medewerker


Over de vacature :
Van der Zalm Metaalindustrie B.V. bestaat sinds 1993 en is een groeiend metaalbedrijf met als specialisatie (zware) stalen constructies ten behoeve van industrie, grond- weg- en waterbouw. In toenemende mate wordt er aan offshore- en internationale klanten geleverd. Van der Zalm Metaalindustrie B.V. heeft een reputatie opgebouwd als flexibele en betrouwbare leverancier voor een brede range aan klanten.

Functieprofiel Logistiek medewerker:
Als logistiek medewerker  houdt jij je bezig met het beheer van alle goederenstromen vanaf aanlevering van het materiaal tot het eindproduct. Het lossen van vrachtwagens, opslag, de aan- en afvoer van de productie-afdeling  en ook het laden van vrachtwagens behoort tot jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheid.  Een goede fysieke en administratieve vastlegging van de voorraadstromen is daarbij van groot belang.

Naast deze werkzaamheden kan de medewerker ook worden ingezet als ondersteuning in de werkplaats, gereedschapmagazijn of als koerier vanaf leveranciers of naar klanten.  

We verwachten van de medewerker dat hij mee denkt aan verbeteringen in het logistiek proces om zo de gehele bedrijfsvoering te optimaliseren.
Je informeert en rapporteert aan de Chef Werkplaats en de planning. 

Algemene functiecriteria:
•    In bezit van een geldig heftruckcertificaat
•    In bezit van rijbewijs BE
•    Technisch inzicht
•    Kunnen omgaan met Microsoft Office
•    MBO denk- en werkniveau
•    Geen 9 tot 5 mentaliteit

Voorwaarden:
·         Salaris: In overleg
·         Fulltime
·         Startdatum z.s.m.

Wil jij ons team komen versterken?
Mail dan een gemotiveerde sollicitatiebrief + c.v. onder vermelding van ‘Functie Logistiek medewerker’ naar jos@vanderzalmbv.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jos Krijnen op telefoonnummer 0418726830.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Soliciteer direct

Van der Zalm Metaalindustrie B.V. Langekamp 8 5306 GV Brakel  
T 0418 67 09 03 E-mail: info@vanderzalmbv.nl Copyright 2016