Vacature Lasser


Over de vacature:
Van der Zalm Metaalindustrie B.V. bestaat sinds 1993 en is een groeiend metaalbedrijf met als specialisatie (zware) stalen constructies ten behoeve van industrie, grond- weg- en waterbouw. In toenemende mate wordt er aan offshore- en internationale klanten geleverd. Van der Zalm Metaalindustrie B.V. heeft een reputatie opgebouwd als flexibele en betrouwbare leverancier voor een brede range aan klanten.

Functieprofiel Constructiebankwerker:
Als lasser houdt jij je bezig met het aflassen van constructies. Je  kunt overweg met verschillende lastechnieken, materialen en materiaaldiktes. In de werkplaats werk je samen in een team van collega lassers. Wij zijn op zoek naar een ‘teamgenoot’ die zelfstandig en nauwkeurig kan werken en die  op de juiste manier om kan gaan met tijdsdruk.  

De producten die wij produceren variëren van bruggen, remmingwerken, offshore gerelateerde constructies tot machine onderdelen. Gezien de diversiteit van het werk en het bijbehorende scala aan klanten moet je om kunnen gaan met zowel tekeningen uit de offshore als met tekeningen uit de grond- weg- en waterbouw.

 Je informeert en rapporteert aan de Chef Werkplaats 

Algemene functiecriteria:
•    Opleiding op MBO niveau 2 richting lasser
•    Kennis van verschillende lastechnieken, bij voorkeur Mig/Mag
•    In bezit zijn van relevante lascertificaten(lasproces 135,136,138) of bereid zijn deze te halen
•    Technisch inzicht
•    Geen 9 tot 5 mentaliteit

Voorwaarden:
·         Salaris: In overleg
·         Fulltime
·         Startdatum z.s.m.

Wil jij ons team komen versterken?
Mail dan een gemotiveerde sollicitatiebrief + c.v. onder vermelding van ‘Functie Lasser’ naar jos@vanderzalmbv.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact zoeken met Simon Knaap (Teamleider Projecten) op telefoonnummer 06-20032173.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Soliciteer direct

Van der Zalm Metaalindustrie B.V. Langekamp 8 5306 GV Brakel  
T 0418 67 09 03 E-mail: info@vanderzalmbv.nl Copyright 2016