Brug van der Zalm Metaalindustrie B.V.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vormt een integraal onderdeel van onze manier van werken. Als bedrijf zijn we verantwoordelijk voor mens en milieu en we zoeken dan ook naar de juiste balans tussen de 3 p’s: people, planet, profit. De mensen binnen en buiten ons bedrijf, het milieu (welke gevolgen hebben onze diensten en producten voor het milieu) en het economisch resultaat.

Voorbeelden uit het bedrijf waarbij dit tot uiting komt:
People
Om onze vakbekwame mensen optimaal tot hun recht te laten komen, ligt bij ons de focus op het creëren van een positief werkklimaat. We houden rekening met de belangen van onze medewerkers en we zorgen voor veilige werkplekken. Op deze manier kunnen onze mensen zichzelf verder ontwikkelen tot een hoger niveau. Ze voelen zich met het bedrijf verbonden, omdat zij actief meedenken en betrokken zijn bij uw project. Dit verhoogt de waarde van onze diensten. Zo zijn en blijven we een betrouwbare partner.

Planet
MVO ondernemen betekent ook dat wij proberen om zoveel mogelijk te kiezen voor duurzame oplossingen en gebruik te maken van duurzame materialen. De nadruk ligt nog altijd op het leveren van kwaliteit. Verder zijn onze werkprocessen zo ingericht dat het energieverbruik en de belasting van het milieu tot een minimum beperkt blijft.

Profit
Ondernemen betekent ook dat Van der Zalm Metaalindustrie B.V. zicht richt op continuïteit, groei en verantwoorde winst. We creëren werkgelegenheid en we bieden onze werknemers kansen om zichzelf te ontplooien. We houden onze focus op winst scherp om het bestaansrecht van Van der Zalm Metaalindustrie B.V. te verzekeren. Dit wordt ondersteund door nieuwe ontwikkelingen en technische vooruitgang zo effectief mogelijk binnen de lopende werkprocessen te integreren.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Van der Zalm Metaalindustrie B.V. Langekamp 8 5306 GV Brakel  
T 0418 67 09 03 E-mail: info@vanderzalmbv.nl Copyright 2016